Кухар-чарівник на Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва

Це не просто професія, багато хто, і цілком справедливо, називають це мистецтвом. Професійне свято кулінарів і кухарів порівняно молода подія. Міжнародний день кухарів був заснований лише в 2004-му році. Це відбулося за ініціативи та активної участі Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств, в яку входило близько 8-ми мільйонів представників цієї прекрасної кухарської професії з багатьох країн світу. Тож, приготування їжі – це унікальний процес… Професійний кухар, як диригент, успіх якого залежить не тільки від його знань і досвіду, але і від особливого таланту і чуття. У багатьох з нас ця професія найчастіше асоціюється з ресторанним бізнесом, адже саме там зосереджено висока майстерність і вміння найкращих представників цієї професії.
 
Напередодні Міжнародного дня кухаря та кулінара 18-19 жовтня 2019 р. у м. Житомирі відбувся Всеукраїнський чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs» за рекомендаціями Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів (WACS) за напрямами: арт-клас за номінаціями (домашнє виконання), практичні змагання (робота безпосередньо на території змагань) індивідуальної форми участі, конкурс «Сервіс-клас» серед офіціантів. Ці щорічні змагання, організовані Житомирською обласною асоціацією кулінарів України, вже стали знаковою кулінарною подією країни. Учасники з різних куточків України приїхали до Житомира, аби продемонструвати свою майстерність та поборотися за титули у різних номінаціях чемпіонату.
 
Для студента 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму та готельно-ресторанної справи Дніпровського гуманітарного університету Боровського Данила (під керівництвом к.т.н., доц. Колісниченко Тетяни Олександрівни), участь у Всеукраїнському чемпіонаті з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs» – чудова можливість заявити про себе.
 

До рідної Альма-матер наш конкурсант привіз срібну медаль. Боровський Данило, студент гр. ГР-18-2 отримав ІІ місце і срібну медаль в арт-класі домашнє виконання у номінації «Фуд дизайн, продуктова флористика», він представляв композицію з цукерок «Золота форель».
 

За участь у Всеукраїнському чемпіонаті з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs» Дніпровський гуманітарний університет був нагороджений Дипломом. Подякою від кулінарної спільноти «Шеф-GROUP» та ресторану «ASIASTYLE» за суддівську діяльність нагороджена к.т.н., доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Колісниченко Тетяна Олександрівна.
 
Кулінарний конкурс дав можливість учаснику не тільки показати себе, а й отримати великий досвід та пізнати багато цікавого. У межах конкурсу проводилися також майстер-класи визнаними майстрами кулінарної справи, які радо ділилися з присутніми секретами своєї професійної майстерності, адже саме такі заходи й дозволяють розвиватися талановитій молоді.
 
Творчого натхнення та яскравих ідей бажаємо нашим переможцям! Успішних шедеврів і заслуженої подяки Ваших клієнтів!
 
Здоров’я Вам і приємного апетиту всім Вашим шанувальникам!
 
З Професійним святом Вас!!!







Цей запис був опублікований в Про участь у заходах. Закладка Постійне посилання.
Кількість переглядів: 67

Коментарі закриті.