Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1148
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГакова, М.В.-
dc.date.accessioned2023-10-11T14:19:12Z-
dc.date.available2023-10-11T14:19:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГакова М.В. Мікропідхід до управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства / М.В. Гакова // Проблеми системного підходу в економіці ( Випуск №2 (64), 2018.). - С. 35-40.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1148-
dc.subjectМікропідхідuk_UA
dc.subjectУправлінняuk_UA
dc.subjectПоведінкаuk_UA
dc.subjectПідприємствоuk_UA
dc.titleМікропідхід до управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hakova_MIKROPIDKhID DO UPRAVLINNIa POVEDINKOIu PERSONALU_2018.pdf843,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.