Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1616
Назва: Управління персоналом готельно-ресторанних підприємств в сучасних умовах (на прикладі ТОВ "ГРК "Лавіна")
Автори: Філімонова, Є.Ю.
Ключові слова: Управління
Конкурентоспроможність
Рентабельність
Готельно-ресторанний бізнес
Корпоративна культура
Дата публікації: 2024
Видавництво: ВНПЗ "ДГУ"
Бібліографічний опис: Філімонова, Є.Ю. Управління персоналом готельно-ресторанних підприємств в сучасних умовах (на прикладі ТОВ "ГРК "Лавіна") : дипломна робота / Є.Ю. Філімонова; наковий керівник О.В. Лисенко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 79 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1616
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Філімонова.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.