Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1617
Назва: Інноваційні технології в операційній діяльності готелів і ресторанів
Автори: Цуліна, Є.О.
Ключові слова: Інновація
Нововведення
Технологія інновацій
Готельно-ресторанні підприємства
Електронний маркетинг
Дата публікації: 2024
Видавництво: ВНПЗ "ДГУ"
Бібліографічний опис: Цуліна, Є.О. Інноваційні технології в операційній діяльності готелів і ресторанів : дипломна робота / Є.О. Цуліна; науковий керівник О.В. Лисенко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 79 с. + дод.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1617
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цуліна.pdf1,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.