Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1657
Назва: Основи фізіології та гігієни харчування
Автори: ДГУ
Дата публікації: 2024
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1657
Розташовується у зібраннях:3 курс

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НМК_ПП-14_Основи_гігієни.pdf997,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.