Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1987
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorNezhyva, Olga-
dc.date.accessioned2025-10-23T14:55:18Z-
dc.date.available2025-10-23T14:55:18Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationNezhyva Olga. English for Hotel-Restaurant Business. Professional English for Hospitality Industry : навч. посіб. / Ольга Нежива. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2025. - 167 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-8778-01-9-
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1987-
dc.descriptionНавчальний посібник складається з двох частин, які мають на меті розвиток іншомовної комунікативної компетентності у здобувачів освіти – майбутніх спеціалістів, засвоєння професійної лексики, а також удосконалення навичок перекладу й розуміння актуальних оригінальних текстів професійного спрямування. Кожен тематичний розділ містить вправи, які сприяють ефективному засвоєнню професійно орієнтованої англійської мови та формуванню навичок самостійної роботи здобувачами освіти. Призначений для здобувачів освіти 1-4 курсів денної та заочної форми навчання з галузі знань J «Транспорт та послуги», спеціальність J3 «Готельно- ресторанна справа та кейтеринг».uk_UA
dc.publisherВНПЗ "ДГУ"uk_UA
dc.subjectРrofessional Englishuk_UA
dc.subjectHospitality Industryuk_UA
dc.subjectHotel-Restaurant Businessuk_UA
dc.titleEnglish for Hotel-Restaurant Business. Professional English for Hospitality Industryuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:English for Hotel-Restaurant Business. Professional English for Hospitality Industry

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нежива - посібник (3).pdf3,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.