Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/502
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШепеленко, Д.М.-
dc.date.accessioned2022-09-23T13:50:50Z-
dc.date.available2022-09-23T13:50:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШепеленко, Д.М. Інноваційні підходи у формуванні і реалізації туристичного продукту : дипломна робота / Д.М. Шепеленко; науковий керівник Л.В. Марценюк. - Дніпро : ВНПЗ "ДГУ", 2022. - 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/502-
dc.publisherВНПЗ "ДГУ"uk_UA
dc.subjectІнноваціїuk_UA
dc.subjectТуристичний продуктuk_UA
dc.subjectПасажирські перевезенняuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи у формуванні і реалізації туристичного продуктуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Туризм

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шепеленко Д.М.pdf8,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.