Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1143
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГакова, М.В.-
dc.date.accessioned2023-10-11T13:20:11Z-
dc.date.available2023-10-11T13:20:11Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГакова М.В. Концептуальні засади управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства / М.В. Гакова // Торгівля і ринок України ( Випуск №1 (43), 2018.) - С. 62-69.uk_UA
dc.identifier.issn2079-4762-
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1143-
dc.publisherSHERPA/RoMEOuk_UA
dc.subjectКонцепціяuk_UA
dc.subjectМодельuk_UA
dc.subjectУправлінняuk_UA
dc.subjectГотельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.titleКонцептуальні засади управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hakova_CONCEPTUAL FOUNDATIONS_2018 .pdf388,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.