Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1143
Назва: Концептуальні засади управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства
Автори: Гакова, М.В.
Ключові слова: Концепція
Модель
Управління
Готельно-ресторанне господарство
Дата публікації: 2018
Видавництво: SHERPA/RoMEO
Бібліографічний опис: Гакова М.В. Концептуальні засади управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства / М.В. Гакова // Торгівля і ринок України ( Випуск №1 (43), 2018.) - С. 62-69.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1143
ISSN: 2079-4762
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hakova_CONCEPTUAL FOUNDATIONS_2018 .pdf388,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.