Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1148
Назва: Мікропідхід до управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства
Автори: Гакова, М.В.
Ключові слова: Мікропідхід
Управління
Поведінка
Підприємство
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Гакова М.В. Мікропідхід до управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства / М.В. Гакова // Проблеми системного підходу в економіці ( Випуск №2 (64), 2018.). - С. 35-40.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1148
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hakova_MIKROPIDKhID DO UPRAVLINNIa POVEDINKOIu PERSONALU_2018.pdf843,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.