Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПікуш, В.В.-
dc.date.accessioned2024-04-15T13:25:45Z-
dc.date.available2024-04-15T13:25:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПікуш В.В. Асортиментна політика підприємств ресторанного бізнесу та шляхи її оптимізації / В.В. Пікуш; наук. керівник О.В. Ходак // Теоретико-прикладні проблеми розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (Дніпро, 29 листоп. 2023р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2023. - С. 88-91.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1371-
dc.publisherВНПЗ "ДГУ"uk_UA
dc.subjectАсортиментна політикаuk_UA
dc.subjectПідприємства ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОптимізація асортиментної політикиuk_UA
dc.titleАсортиментна політика підприємств ресторанного бізнесу та шляхи її оптимізаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Бакалаврат

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Пікуш В.В..pdf623,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.