Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1371
Title: Асортиментна політика підприємств ресторанного бізнесу та шляхи її оптимізації
Authors: Пікуш, В.В.
Keywords: Асортиментна політика
Підприємства ресторанного бізнесу
Оптимізація асортиментної політики
Issue Date: 2023
Publisher: ВНПЗ "ДГУ"
Citation: Пікуш В.В. Асортиментна політика підприємств ресторанного бізнесу та шляхи її оптимізації / В.В. Пікуш; наук. керівник О.В. Ходак // Теоретико-прикладні проблеми розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (Дніпро, 29 листоп. 2023р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2023. - С. 88-91.
URI: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1371
Appears in Collections:Бакалаврат

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Пікуш В.В..pdf623,55 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.