Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1382
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Є.Ю.-
dc.date.accessioned2024-04-15T14:44:12Z-
dc.date.available2024-04-15T14:44:12Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФілімонова Є.Ю. Пріоритети інноваційної діяльності готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах / Є.Ю. Філімонова; наук. керівник М.В. Гакова // Теоретико-прикладні проблеми розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (Дніпро, 29 листоп. 2023р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2023. - С. 73-76.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1382-
dc.publisherВНПЗ "ДГУ"uk_UA
dc.subjectІнноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectГотельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectСучасні умовиuk_UA
dc.titleПріоритети інноваційної діяльності готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Бакалаврат

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Філімонова Є.Ю..pdf625,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.