Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1382
Назва: Пріоритети інноваційної діяльності готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах
Автори: Філімонова, Є.Ю.
Ключові слова: Інноваційна діяльність
Готельно-ресторанний бізнес
Сучасні умови
Дата публікації: 2023
Видавництво: ВНПЗ "ДГУ"
Бібліографічний опис: Філімонова Є.Ю. Пріоритети інноваційної діяльності готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах / Є.Ю. Філімонова; наук. керівник М.В. Гакова // Теоретико-прикладні проблеми розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (Дніпро, 29 листоп. 2023р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2023. - С. 73-76.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1382
Розташовується у зібраннях:Бакалаврат

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Філімонова Є.Ю..pdf625,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.