http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1614
Назва: | Шляхи удосконалення організації сервісу готелів і ресторанів |
Автори: | Пікуш, В.В. |
Ключові слова: | Організація сервісу Етапи обслуговування Якість послуг Удосконалення сервісу |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ВНПЗ "ДГУ" |
Бібліографічний опис: | Пікуш, В.В. Шляхи удосконалення організації сервісу готелів і ресторанів : дипломна робота / В.В. Пікуш; науковий керівник О.В. Лисенко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 93 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1614 |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанна справа |
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пікуш.pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.