Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/591
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТоряник, В.М.-
dc.contributor.authorЛисенко, О.В.-
dc.contributor.authorМосейко, А.Г.-
dc.date.accessioned2022-12-01T10:21:01Z-
dc.date.available2022-12-01T10:21:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТорянник В.М. Нормативно - правове регулювання організації харчування в закладах громадського харчування України в період пандемії COVID-19: метод. реком. / В.М. Торяник, О.В. Лисенко, А.Г. Мосейко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2022. - 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/591-
dc.publisherВНПЗ «ДГУ»uk_UA
dc.subjectГромадське харчуванняuk_UA
dc.subjectПандемія COVID-19uk_UA
dc.subjectНормативно-правове регулюванняuk_UA
dc.titleНормативно - правове регулювання організації харчування в закладах громадського харчування України в період пандемії COVID-19uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Нормативно - правове регулювання організації харчування в закладах громадського харчування України в період пандемії COVID-19

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДГУ госптема Лисенко 2.pdf590,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.