Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/591
Title: Нормативно - правове регулювання організації харчування в закладах громадського харчування України в період пандемії COVID-19
Authors: Торяник, В.М.
Лисенко, О.В.
Мосейко, А.Г.
Keywords: Громадське харчування
Пандемія COVID-19
Нормативно-правове регулювання
Issue Date: 2022
Publisher: ВНПЗ «ДГУ»
Citation: Торянник В.М. Нормативно - правове регулювання організації харчування в закладах громадського харчування України в період пандемії COVID-19: метод. реком. / В.М. Торяник, О.В. Лисенко, А.Г. Мосейко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2022. - 45 с.
URI: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/591
Appears in Collections:Нормативно - правове регулювання організації харчування в закладах громадського харчування України в період пандемії COVID-19

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДГУ госптема Лисенко 2.pdf590,25 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.