Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/829
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВітренко, О.В.-
dc.contributor.authorДенисенко, В.О.-
dc.date.accessioned2023-04-12T11:38:04Z-
dc.date.available2023-04-12T11:38:04Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВітренко О.В. Організація процесу постачання у закладах ресторанного бізнесу / О.В. Вітренко, В.О. Денисенко // Теоретико-прикладні аспекти розвитку туризму та гостинності в умовах міжнародної економічної інтеграції: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Дніпро, 27 травня 2022 р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2022. - С. 165-167.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/829-
dc.publisherВНПЗ "ДГУ"uk_UA
dc.subjectРесторанний бізнесuk_UA
dc.subjectПроцес постачанняuk_UA
dc.titleОрганізація процесу постачання у закладах ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вітренко О.В., Денисенко В.О..pdf678,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.