http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/829
Назва: | Організація процесу постачання у закладах ресторанного бізнесу |
Автори: | Вітренко, О.В. Денисенко, В.О. |
Ключові слова: | Ресторанний бізнес Процес постачання |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | ВНПЗ "ДГУ" |
Бібліографічний опис: | Вітренко О.В. Організація процесу постачання у закладах ресторанного бізнесу / О.В. Вітренко, В.О. Денисенко // Теоретико-прикладні аспекти розвитку туризму та гостинності в умовах міжнародної економічної інтеграції: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Дніпро, 27 травня 2022 р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2022. - С. 165-167. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/829 |
Розташовується у зібраннях: | Тези |
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вітренко О.В., Денисенко В.О..pdf | 678,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.