http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1371
Назва: | Асортиментна політика підприємств ресторанного бізнесу та шляхи її оптимізації |
Автори: | Пікуш, В.В. |
Ключові слова: | Асортиментна політика Підприємства ресторанного бізнесу Оптимізація асортиментної політики |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ВНПЗ "ДГУ" |
Бібліографічний опис: | Пікуш В.В. Асортиментна політика підприємств ресторанного бізнесу та шляхи її оптимізації / В.В. Пікуш; наук. керівник О.В. Ходак // Теоретико-прикладні проблеми розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (Дніпро, 29 листоп. 2023р.). - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2023. - С. 88-91. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1371 |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврат |
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Пікуш В.В..pdf | 623,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.