Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609
Назва: Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування
Автори: Добарська, А.Р.
Ключові слова: Класифікація
Матеріально-технічна база
Обладнання
Приміщення
Послуги
Дата публікації: 2024
Видавництво: ВНПЗ "ДГУ"
Бібліографічний опис: Добарська, А.Р. Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування : дипломна робота / А.Р. Добарська; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 79 с. + дод.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Добарська.pdf6,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.