Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДобарська, А.Р.-
dc.date.accessioned2024-10-28T12:45:22Z-
dc.date.available2024-10-28T12:45:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДобарська, А.Р. Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування : дипломна робота / А.Р. Добарська; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 79 с. + дод.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609-
dc.publisherВНПЗ "ДГУ"uk_UA
dc.subjectКласифікаціяuk_UA
dc.subjectМатеріально-технічна базаuk_UA
dc.subjectОбладнанняuk_UA
dc.subjectПриміщенняuk_UA
dc.subjectПослугиuk_UA
dc.titleШляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчуванняuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Добарська.pdf6,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.