Поле DC | Значення | Мова |
dc.contributor.author | Добарська, А.Р. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-28T12:45:22Z | - |
dc.date.available | 2024-10-28T12:45:22Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Добарська, А.Р. Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування : дипломна робота / А.Р. Добарська; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 79 с. + дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609 | - |
dc.publisher | ВНПЗ "ДГУ" | uk_UA |
dc.subject | Класифікація | uk_UA |
dc.subject | Матеріально-технічна база | uk_UA |
dc.subject | Обладнання | uk_UA |
dc.subject | Приміщення | uk_UA |
dc.subject | Послуги | uk_UA |
dc.title | Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанна справа
|