Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609
Title: Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування
Authors: Добарська, А.Р.
Keywords: Класифікація
Матеріально-технічна база
Обладнання
Приміщення
Послуги
Issue Date: 2024
Publisher: ВНПЗ "ДГУ"
Citation: Добарська, А.Р. Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування : дипломна робота / А.Р. Добарська; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 79 с. + дод.
URI: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609
Appears in Collections:Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Добарська.pdf6,5 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.