http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609
Title: | Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування |
Authors: | Добарська, А.Р. |
Keywords: | Класифікація Матеріально-технічна база Обладнання Приміщення Послуги |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ВНПЗ "ДГУ" |
Citation: | Добарська, А.Р. Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування : дипломна робота / А.Р. Добарська; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 79 с. + дод. |
URI: | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609 |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанна справа |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Добарська.pdf | 6,5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.