http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609| Title: | Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування |
| Authors: | Добарська, А.Р. |
| Keywords: | Класифікація Матеріально-технічна база Обладнання Приміщення Послуги |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | ВНПЗ "ДГУ" |
| Citation: | Добарська, А.Р. Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування : дипломна робота / А.Р. Добарська; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 79 с. + дод. |
| URI: | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609 |
| Appears in Collections: | Готельно-ресторанна справа |
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Добарська.pdf | 6,5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.