http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609
Назва: | Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування |
Автори: | Добарська, А.Р. |
Ключові слова: | Класифікація Матеріально-технічна база Обладнання Приміщення Послуги |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ВНПЗ "ДГУ" |
Бібліографічний опис: | Добарська, А.Р. Шляхи вдосконалення організації обслуговування в закладах громадського харчування : дипломна робота / А.Р. Добарська; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 79 с. + дод. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1609 |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанна справа |
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Добарська.pdf | 6,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.