Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСологуб, Х.Ю.-
dc.date.accessioned2024-10-30T11:27:47Z-
dc.date.available2024-10-30T11:27:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСологуб, Х.Ю. Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції : дипломна робота / Х.Ю. Сологуб; науковий керівник Н.Г. Яковлєва-Мельник. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 111 с. + дод.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615-
dc.publisherВНПЗ "ДГУ"uk_UA
dc.subjectІнноваціїuk_UA
dc.subjectКатегорії персоналуuk_UA
dc.subjectРекрутингuk_UA
dc.subjectКонкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectСистема управлінняuk_UA
dc.titleОсобливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренціїuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сологуб Х.Ю..pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.