DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Сологуб, Х.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-30T11:27:47Z | - |
dc.date.available | 2024-10-30T11:27:47Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Сологуб, Х.Ю. Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції : дипломна робота / Х.Ю. Сологуб; науковий керівник Н.Г. Яковлєва-Мельник. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 111 с. + дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615 | - |
dc.publisher | ВНПЗ "ДГУ" | uk_UA |
dc.subject | Інновації | uk_UA |
dc.subject | Категорії персоналу | uk_UA |
dc.subject | Рекрутинг | uk_UA |
dc.subject | Конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | Система управління | uk_UA |
dc.title | Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції | uk_UA |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанна справа
|