Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615
Назва: Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції
Автори: Сологуб, Х.Ю.
Ключові слова: Інновації
Категорії персоналу
Рекрутинг
Конкурентоспроможність
Система управління
Дата публікації: 2024
Видавництво: ВНПЗ "ДГУ"
Бібліографічний опис: Сологуб, Х.Ю. Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції : дипломна робота / Х.Ю. Сологуб; науковий керівник Н.Г. Яковлєва-Мельник. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 111 с. + дод.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сологуб Х.Ю..pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.