http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615
Назва: | Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції |
Автори: | Сологуб, Х.Ю. |
Ключові слова: | Інновації Категорії персоналу Рекрутинг Конкурентоспроможність Система управління |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ВНПЗ "ДГУ" |
Бібліографічний опис: | Сологуб, Х.Ю. Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції : дипломна робота / Х.Ю. Сологуб; науковий керівник Н.Г. Яковлєва-Мельник. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 111 с. + дод. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615 |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанна справа |
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сологуб Х.Ю..pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.