http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615| Title: | Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції |
| Authors: | Сологуб, Х.Ю. |
| Keywords: | Інновації Категорії персоналу Рекрутинг Конкурентоспроможність Система управління |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | ВНПЗ "ДГУ" |
| Citation: | Сологуб, Х.Ю. Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції : дипломна робота / Х.Ю. Сологуб; науковий керівник Н.Г. Яковлєва-Мельник. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 111 с. + дод. |
| URI: | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615 |
| Appears in Collections: | Готельно-ресторанна справа |
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Сологуб Х.Ю..pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.