http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615
Title: | Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції |
Authors: | Сологуб, Х.Ю. |
Keywords: | Інновації Категорії персоналу Рекрутинг Конкурентоспроможність Система управління |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ВНПЗ "ДГУ" |
Citation: | Сологуб, Х.Ю. Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції : дипломна робота / Х.Ю. Сологуб; науковий керівник Н.Г. Яковлєва-Мельник. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 111 с. + дод. |
URI: | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615 |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанна справа |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сологуб Х.Ю..pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.