Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615
Title: Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції
Authors: Сологуб, Х.Ю.
Keywords: Інновації
Категорії персоналу
Рекрутинг
Конкурентоспроможність
Система управління
Issue Date: 2024
Publisher: ВНПЗ "ДГУ"
Citation: Сологуб, Х.Ю. Особливості управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства в умовах конкуренції : дипломна робота / Х.Ю. Сологуб; науковий керівник Н.Г. Яковлєва-Мельник. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 111 с. + дод.
URI: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1615
Appears in Collections:Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сологуб Х.Ю..pdf2,29 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.