Поле DC | Значення | Мова |
dc.contributor.author | Мельник, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-31T14:13:45Z | - |
dc.date.available | 2024-10-31T14:13:45Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Мельник, А.В. Формування національної кухні готельно-ресторанними комплексами України : дипломна робота / А.В. Мельник; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 76 с. + дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1627 | - |
dc.publisher | ВНПЗ "ДГУ" | uk_UA |
dc.subject | Харчова індустрія | uk_UA |
dc.subject | Заклади харчування | uk_UA |
dc.subject | Готельно-ресторанний комплекс | uk_UA |
dc.subject | Національна кухня | uk_UA |
dc.title | Формування національної кухні готельно-ресторанними комплексами України | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанна справа
|