Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1627
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, А.В.-
dc.date.accessioned2024-10-31T14:13:45Z-
dc.date.available2024-10-31T14:13:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМельник, А.В. Формування національної кухні готельно-ресторанними комплексами України : дипломна робота / А.В. Мельник; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 76 с. + дод.uk_UA
dc.identifier.urihttp://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1627-
dc.publisherВНПЗ "ДГУ"uk_UA
dc.subjectХарчова індустріяuk_UA
dc.subjectЗаклади харчуванняuk_UA
dc.subjectГотельно-ресторанний комплексuk_UA
dc.subjectНаціональна кухняuk_UA
dc.titleФормування національної кухні готельно-ресторанними комплексами Україниuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник.pdf4,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.