http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1627
Назва: | Формування національної кухні готельно-ресторанними комплексами України |
Автори: | Мельник, А.В. |
Ключові слова: | Харчова індустрія Заклади харчування Готельно-ресторанний комплекс Національна кухня |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ВНПЗ "ДГУ" |
Бібліографічний опис: | Мельник, А.В. Формування національної кухні готельно-ресторанними комплексами України : дипломна робота / А.В. Мельник; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 76 с. + дод. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1627 |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанна справа |
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мельник.pdf | 4,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.