Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1627
Назва: Формування національної кухні готельно-ресторанними комплексами України
Автори: Мельник, А.В.
Ключові слова: Харчова індустрія
Заклади харчування
Готельно-ресторанний комплекс
Національна кухня
Дата публікації: 2024
Видавництво: ВНПЗ "ДГУ"
Бібліографічний опис: Мельник, А.В. Формування національної кухні готельно-ресторанними комплексами України : дипломна робота / А.В. Мельник; науковий керівник Т.В. Тесленко. - Дніпро: ВНПЗ "ДГУ", 2024. - 76 с. + дод.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/1627
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник.pdf4,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.