Поле DC | Значення | Мова |
dc.contributor.author | Джинджоян, В.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-14T13:07:59Z | - |
dc.date.available | 2022-11-14T13:07:59Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Джинджоян В.В. Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств / В.В. Джинджоян // Інвестиції: практика та досвід. - 2018. - № 9. - С. 39-45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/564 | - |
dc.description | У статті досліджено сучасні інноваційні концепції та підходи до управління збутовою діяль
ністю туристичних підприємств. Розглянуто основні види інноваційного туризму туристичних
підприємств. Визначено, що з метою впровадження збутових інновацій туристичними підприє
мствами різних груп доцільно проводити зміни в організації збутових та маркетингових проце
дур, зокрема шляхом застосування бенчмаркінгу, реінжинірингу та аутсорсингу. При цьому
виокремлено напрями, у яких може реалізовуватися збутовий аутсорсинг. З'ясовано, що одни
ми із основних інноваційних процесів збуту є застосування електронної комерції та сайтів. | uk_UA |
dc.publisher | Інвестиції: практика та досвід | uk_UA |
dc.subject | Продуктові інновації | uk_UA |
dc.subject | Процесні інновації | uk_UA |
dc.subject | Туристичні підприємства | uk_UA |
dc.subject | Туристична галузь. | uk_UA |
dc.title | Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті
|