http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/564
Назва: | Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств |
Автори: | Джинджоян, В.В. |
Ключові слова: | Продуктові інновації Процесні інновації Туристичні підприємства Туристична галузь. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Інвестиції: практика та досвід |
Бібліографічний опис: | Джинджоян В.В. Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств / В.В. Джинджоян // Інвестиції: практика та досвід. - 2018. - № 9. - С. 39-45. |
Опис: | У статті досліджено сучасні інноваційні концепції та підходи до управління збутовою діяль ністю туристичних підприємств. Розглянуто основні види інноваційного туризму туристичних підприємств. Визначено, що з метою впровадження збутових інновацій туристичними підприє мствами різних груп доцільно проводити зміни в організації збутових та маркетингових проце дур, зокрема шляхом застосування бенчмаркінгу, реінжинірингу та аутсорсингу. При цьому виокремлено напрями, у яких може реалізовуватися збутовий аутсорсинг. З'ясовано, що одни ми із основних інноваційних процесів збуту є застосування електронної комерції та сайтів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://info.dgu.edu.ua:80/jspui/handle/123456789/564 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6.pdf | 373,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.